Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Laititi le malamalama i le lomitusi papalama

O lomitusi papalama e masani ona faʻaaogaina mo suʻesuʻega faʻagasologa o laulau i totonu o fale gaosi oloa.O le lomitusi papalama o se masini faʻapipiʻi faʻaauau pea mo le faʻapipiʻiina o granules i ni mea lapotopoto, faʻapitoa-faʻailoga ma laupepa faʻatasi ma mataitusi, faʻailoga ma faʻataʻitaʻiga ma le lautele e le sili atu i le 13mm.Mo nisi masini fa'ama'i vaila'au, pe a aliali mai le pefu ma le pefu i le taimi o le fa'apipi'iina o le laulau, o le masini sieve e tatau ona fa'apipi'iina i le taimi e tasi (sili atu i le fa'alua), lea e tatau ona fetaui ma fa'amatalaga GMP.

igoa Saina: lomitusi papa;Igoa fa'aperetania: fa'auigaina ole masini lomi laupapa:
Fa'amatalaga lomitusi: E tusa ai ma le tulaga fa'aigoaina, o lo'o i ai fa'amatalaga nei mo lomitusi papa:
(1) Lomi pepa, o se masini e fa'apipi'i ai mea mamago pe pauta i totonu o papama'a e ala i se pa'u.
(2) Tasi-tu'i lomi laupapa, o se lomitusi papamaa ma se pea o limu mo le faagaioia tuusao.
(3) Rotary papa lomitusi, o se lomitusi e tele paluga o lomitusi tufa tutusa i luga o le turntable feliuliua'i fa'ata'ita'i fa'asaga i luga e tusa ai ma se auala patino.
(4) High-speed rotary tablet lomi, o le laina saoasaoa o le axis o le limu taamilo ma le turntable e le maualalo ifo nai lo 60m / min.
Fa'avasegaga: E mafai ona vaevaeina fa'ata'ita'iga i lomitusi papamaa tasi, ato fugala'au lomitusi, lomitusi fa'ata'amilomilo, lomitusi fa'asolo-maualalo-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga, lomitusi otometi maualuga-saosaoa lomitusi ma lomitusi matua-mio papa.

Fauga ma fatuga:
O se masini e tu'u ai granules po'o mea pauta i totonu o se pu ma fa'apipi'i i totonu o ni papama'a e ala i se tu'i e ta'ua o le masini lomitusi.
O le uluai masini lomitusi sa fausia i se pea o tu'i mate.O le tu'i na fa'agasolo i luga ma lalo e lolomi mea fa'apipi'i i ni laupepa.O le masini lea sa ta'ua o le masini lomitusi e tasi, ma mulimuli ane fa'atupuina i totonu o se ato fugala'au eletise eletise.O le mataupu faavae galue o nei masini papalama e lua o loʻo faʻavae pea i luga o le unidirectional tablet oomi e faʻavae i luga o le tusi faʻapipiʻi oti, o lona uiga, o le pito i lalo e faʻamau i le taimi o le oomiina o le laulau, ma na o le pito i luga e gaoioi.

e fa'amalosi.I lenei auala o le faʻapipiʻiina, ona o le le ogatasi o le malosi i luga ma lalo, o le mamafa i totonu o le laulau e le tutusa, ma faʻafitauli e pei o taʻe e faigofie ona tupu.
O le fa'amoemoe i fa'aletonu o le lomitusi ta'itasi e tasi, na fa'atūina ai se masini lomitusi ta'i lua-tu'i ta'amilo.O le pito i luga ma lalo ifo o le lomitusi o loʻo faʻapipiʻi tutusa i le taimi e tasi, ina ia lava le taimi e sola ese ai le ea i totonu o vailaʻau mai le pu, ma faʻaleleia ai le tutusa o le mamafa o le papa ma faʻaitiitia ai le tulaga o le vaeluaina.E le gata i lea, o le masini lomitusi rotary ei ai le lelei o le maualalo o le vibration o le masini, maualalo le pisa, maualalo le faʻaaogaina o le malosi, maualuga le lelei ma saʻo le mamafa o le papa.
Rotary tablet lomitusi ose masini e lolomi mea fa'ameamea i totonu o papamaa e ala i le oomiina o ni mate se tele e tufa tutusa i luga o le li'o e fa'asolo i luga ma lalo i se li'o e tusa ai ma se auala patino.O le lomitusi papamaa ma le saosaoa laina o le punch e taamilo ma le turntable ≥ 60m/min ua taʻua o le maualuga-saosaoa rotary laulau lomitusi.O lenei masini lomitusi rotary tablet maualuga saosaoa o loʻo i ai le faʻaogaina faʻamalosi.O le masini e pulea e le PLC, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le mamafa otometi, pulea O galuega a le mamafa o le pepa, teteʻeina o pepa otaota, faʻamaumauga o faʻamaumauga, ma le faʻaalia o mea sese, faʻaopoopo i le puleaina o le eseesega o le mamafa o le pepa i totonu o se vaega patino, e mafai ona otometi ona iloa ma faʻaumatia. fa'afitauli lelei e pei o tulimanu o lo'o misi ma fasi vaega matala.
O le foliga papa'u oomi e le lomitusi papalama e tele lava oblate i le taimi muamua, ma mulimuli ane atiina ae i le arc papa'u ma le arc loloto i luga ma le pito i lalo, lea e mo manaoga o le ufiufi.Faatasi ai ma le atinaʻeina o masini faʻapipiʻi faʻapitoa, oval, triangular, oval, square, taimane, annular ma isi papa e gaosia.E le gata i lea, faatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o sauniuniga, ona o manaʻoga o sauniuniga tuʻufaʻatasia ma sauniuniga faʻasaʻo taimi, o fualaau faʻapitoa e pei o le lua-layer, triple-layer ma le core-coated sauniuniga ua faia, lea e manaʻomia uma ona faʻamaeʻaina i luga o se lolomi laupapa faapitoa.
Faatasi ai ma le atinaʻeina o manaʻoga maketi, o le lautele o le faʻaogaina o masini lomitusi ua faʻalauteleina ma lautele.E le o toe faʻatapulaʻaina i le oomiina o vailaʻau Saina ma Sisifo, ae e mafai foi ona faʻaaogaina lautele mo le faʻaogaina o meaʻai faʻalesoifua maloloina, vailaʻau vailaʻau vailaʻau, vailaʻau vailaʻau: e pei o mothballs Polo mama, poloka fufulu, poloka Smurf, paʻu ata, vailaʻau faʻamaʻi, ma isi,

mea'ai mea'ai: poloka fatu moa, poloka Banlangen, poloka lauti Comedy, masi compressed, etc.
Le fa'agasologa o galuega ole lomitusi papalama
O le faagasologa o galuega a le lomitusi papalama e mafai ona vaevaeina i laasaga nei:
1. O le vaega tuʻi o le tuʻi pito i lalo (lona tulaga faigaluega o loʻo i luga) faʻalautele i totonu o le vaeluagalemu oti mai le pito i lalo o le vaeluaga o le pu e faʻamaufaʻailogaina le pito i lalo o le vaeluagalemu oti;
2. Faʻaaoga le fafaga e faʻatumu ai le vaeluagalemu oti ma vailaʻau;
3. O le vaega tuʻi o le tuʻi pito i luga (lona tulaga galue o loʻo i lalo) e pa'ū i totonu o le vaeluagalemu oti mai le pito i luga o le vaeluagalemu oti, ma alu i lalo mo se taʻi faapitoa e oomi ai le paʻu i totonu o papa;
4. O le tu'i pito i luga e si'itia ai le pu i fafo.O le tu'i pito i lalo e alu a'e e tulei le laulau i fafo mai le pu o le vaeluagalemu e fa'amae'a ai le faiga o le fa'apipi'i;
5. Fa'alalo le fufula i lalo i lona tulaga muamua, sauni mo le isi fa'atumu.


Taimi meli: Me-25-2022